Pentru inceput, cele din tara. M-am gandit ca poate sunt membrii ai asociatiei care participa la aceste targuri organizate cu diferite ocazii si mi-ar face mare placere sa vad lucrari realizate de altcineva, si chiar daca si eu cos, de ce nu, poate sa si cumpar si chiar sa facem schimb de idei.
In octombrie, am inteles de la o doamna din Craiova, ca ar avea loc acolo un astfel de targ, la care dansa si inca alte cateva doamne participa.
Sau macar o data pe an, sa ne intalnim mai multi membri ai asociatiei, ca la o sezatoare, intr-o locatie acceptabila, nu de 5 stele, bineinteles fiecare pe cheltuiala proprie. Ca un miniconcediu, de vineri dupaamiza pana duminica seara, de exemplu, sa avem si o zi in care se poate coase. Ne luam sotii, ei viziteaza imprejurimile, iar noi cu ale noastre
Si nu neaparat numai cine coase goblen, ci si alte obiecte de lucru manual...fete de masa, diverse decoratiuni realizate manual, costume populare, etc...Poate undeva la o pensiune unde vin si turisti straini, si unele persoane ar putea chiar si vinde sau ar primi comenzi.
Ceva prin care sa incercam sa promovam lucrul manual din tara noastra.